Over Ons

Even voorstellen

Reizen, ontdekken, alles voor je regelen met de prioriteit om jou onbezorgd te laten genieten! Reizen zit in ons DNA, en dat merk jij ook als je contact met ons hebt.

Wij zijn Karin en Ilse, beiden geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Als moeder en dochter runnen we samen ons Zeeuwse reisbureau, dat sinds 2014 bestaat.

In alles wat we doen is het serviceniveau hoog. We ontzorgen. Op alle vlakken als het je vakantie betreft. Het maakt ons trouwens niet uit of het een weekendje weg of je ultieme droomreis is; je bent voor ons altijd belangrijk. We leren jou ook graag kennen, zodat we weten wat belangrijk voor je is.

Met veel plezier ontdekken we stap voor stap de wereld, zodat we je nóg beter kunnen adviseren. Verder zijn we natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (reis)wereld.

Wij worden blij wanneer jij blij bent. Want als jij onbezorgd van jouw vakantie geniet, genieten wij met je mee!

Gun jij jezelf de wereld?

Onze Werkwijze

1
Eerste contact en jouw wensen
Tijdens een eerste afspraak bespreken we uitvoering je ideeën en wensen, zodat we weten wat je fijn en belangrijk vindt tijdens deze vakantie.
2
Reisvoorstel op maat
Op basis van je wensen en ideeën creëren wij een passend en praktisch reisvoorstel met een aantal keuzes. We bespreken dit met je, geven je advies & passen aan tot het perfect matcht en je 100% tevreden bent..
3
Boeken en voorpret
Yes, je bent heel enthousiast, dus we boeken de reis voor jou! Wij regelen alles voor je.

Voor jou tijd om te genieten van de vakantie voorpret…

Tussentijds informeren we je over je bestemming & helpen we je met alles wat met je vakantie te maken heeft.
4
Bijna op vakantie...
Je bent nu waarschijnlijk hard aan het aftellen tot je op reis kan. Voor je vertrekt, brengen we je reisdocumenten thuis, en bespreken ze met je.
Zodat je onbezorgd op reis kan.
Koffers pakken en je reis kan beginnen!
De koffer is gepakt, tijd om op vakantie te gaan!

Wij reizen als onzichtbare reisgenoot met je mee. Ook tijdens jouw vakantie staan we dag en nacht voor jou klaar voor vragen, service en eventuele problemen ter plaatse.

Ik heb reiskriebels!

Schrijf je nu in voor ons digitale reisevenement!

Lorem ipsum dolor sit amet.